La MarSonada

SonaFolk

Des de fa un temps els nostres camins com a balladors, membres d’entitats, grups i aules musicals s’han anat trobant, i de les ganes d’experimentar una nova sonoritat i la motivació de tocar perquè a la plaça hi ressoni la dansa ha nascut “SonaFolk”.

La formació estable està formada per guitarra, veu, violí, tarotes i percussions tradicionals, no obstant, també comptem amb la possibilitat d’ampliar la formació amb contrabaix, flabiol i/o acordió. El color del violí i la guitarra i la intensitat de les tarotes queden emulsionades per les percussions tradicionals resultant un so punyent però amb dolçor.

Què fem?

El repertori inclou ballables de parella (pasdoble, valset, masurca, xotis…) i balls col·lectius (cercle circassià, xampanya, vals familiar, sardana curta…), passant per melodies del principat, occitània, ses illes,… i d’altres contrades. Ens poden acompanyar balladors per a dinamitzar el ball de plaça. La Mònica Farrés i Salva Romero (balladors) també poden realitzar tallers temàtics d’iniciació o aprofundiment segons les necessitats. També podem fer repertori en format concert per amenitzar festes, aperitius, celebracions o recepcions.

Vols més informació sobre nosaltres? Contacta’ns!